Aftakassen

Aftakas online bestellen bij MisterAgri

Een aftakas is onmisbaar bij het uitvoeren van werkzaamheden op het land. Wilt u uw werktuigen veilig koppelen aan uw tractor? Kies dan voor de assen van MisterAgri. MisterAgri is dé webwinkel voor het bestellen van uw agrarische onderdelen. Wij bieden verschillende aftakassen en onderdelen aan. Heeft u snel een nieuwe aftakas minitractor of een verlengstuk nodig? MisterAgri staat voor u klaar.

Zeer compleet assortiment

Wij bieden verschillende aftakassen aan. U koopt al agrarische onderdelen voor enkele tientallen euro’s. Daarnaast bieden we assen aan in hogere prijsklassen. U bepaalt dus altijd zelf hoeveel u betaalt voor uw artikelen. Onze webwinkel beschikt over een zeer compleet assortiment en is zeven dagen per week bereikbaar. Bij vragen over uw bestelling kunt u ons altijd benaderen voor advies.

Uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat u direct verder kunt met uw werkzaamheden. Niet tevreden? U retourneert uw bestelde product probleemloos binnen veertien dagen.

Assortiment aftakas voor tractor

In onze webwinkel vindt u diverse varianten, zoals een aftakas met slipkoppeling, een aftakas minitractor en een aftakas verloopstuk. Naast de standaard varianten kunt u ook kiezen voor een groothoekaftakas enkelzijdig of een dubbelzijdig. Uw product kan afkomstig zijn van verschillende leveranciers. Zo bieden wij onderdelen aan van Binacchi, Blueline, Bondioli & Pavesi, Sparex, TCM, Walterscheid en Weasler.

Bestel precies het type die u nodig hebt

Zoekt u een aftakas met breekbout? Of één van Walterscheid? Ook dan bent u bij MisterAgri aan het juiste adres. U selecteert eenvoudig het merk van uw voorkeur, de gewenste lengte van de Walterscheid aftakas of andere kenmerken waar uw nieuwe aftakas tractor aan moet voldoen. Zo bestelt u er één in een handomdraai. Ideaal voor die momenten waarop u het liefst zo snel mogelijk uw nieuwe onderdelen in huis wilt hebben.

Keuze in aftakas onderdelen

Naast een aftakas tractor heeft u wellicht ook nieuwe onderdelen hiervan nodig. Ook daarin biedt MisterAgri meer dan genoeg keuze. Bestel bijvoorbeeld een nieuw kruisstuk in de afmeting die u nodig heeft. MisterAgri biedt kruisstukken voor verschillende assen aan. Kies voor een kruisstuk van 16 x 40 mm tot kruisstukken van 42 x 104 mm. U ziet direct welke afmetingen er beschikbaar zijn. Zo maakt u eenvoudig een keuze voor uw benodigde aftakas onderdelen. Daarnaast bieden we verschillende onderdelen voor afscherming aan. Een kruisstuk en aftakas kopen was nog nooit zo eenvoudig! 

Aftakas verlengstuk

Wellicht heeft u een aftakas verlengstuk of -verloopstuk nodig. U treft niet alleen verschillende types in onze webwinkel aan, ook alle accessoires die u nodig heeft voor uw trekker kunt u vinden in onze webwinkel. MisterAgri verkoopt meer dan twintig soorten aftakas verloopstukken en verlengstukken. Er zit dus altijd wel een een verlengstuk of verloopstuk tussen dat past op uw huidige aftakas. Of u bestelt uw onderdelen samen met een nieuw product, zoals een Walterscheid of trekker aftakas. 

Aftakas met slipkoppeling

Bent u op zoek naar een aftakas met slipkoppeling? Dan kunt u bij MisterAgri kiezen voor platenslipkoppelingen of sterslipkoppelingen. Zo vindt u maar liefst veertien verschillende platenslipkoppelingen in het assortiment. Niet zeker welk product met slipkoppeling u nodig heeft? Elk product laat een uitgebreide omschrijving zien zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Alles wat u nodig hebt, inclusief gedegen advies

Uiteraard geven we u graag advies als u twijfelt tussen een aantal producten. Naast slipkoppelingen bieden we ook frictieschrijvengaffelflensenkruiskoppelingen en vrijloopkoppelingen aan. Met het complete assortiment van MisterAgri kunt u uw tractor en machine uitrusten met de koppelingen en verloopstukken die u nodig heeft.

Aftakas met breekbout

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een aftakas met breekbout. U bestelt dan een breekboutkoppeling, bijvoorbeeld een breekboutkoppeling TCM, die past op uw aftakas trekker. Bijpassende breekbouten zijn al verkrijgbaar voor enkele euro’s. Liever een breekboutkoppeling die geschikt is voor uw Walterscheid? Ook die bieden we tegen een zeer scherpe prijs aan. 

Agrarische onderdelen per stuk te bestellen

Wist u dat u al onze onderdelen per stuk kunt bestellen? Dus ook als u slechts één kruisstuk of één breekbout nodig heeft, bestelt u deze eenvoudig en voordelig bij MisterAgri. Vul uw bestelling daarom eerst aan met reserveonderdelen. Zo bent u nog goedkoper uit. Wij bieden nagenoeg altijd uw beoogde producten te koop aan, ook als u op zoek bent naar een groothoek aftakas of een aftakas minitractor.

Productinformatie

Om te bepalen of de nieuwe assen bij uw tractor en machine passen kunt u controleren of uw beoogde aftakas minitractor beschikt over de juiste aansluitingen. Elk artikel in de webwinkel is voorzien van uitgebreide productinformatie. Zo ziet u direct welke afmeting de aansluiting op de tractor heeft, de afmeting van de aansluiting op de machine en of het product aan te sluiten is met een snelsluiting. Daarnaast ziet u de afmeting van het kruisstuk vermeld staan en het maximale vermogen bij 540rpm. 

Service en informatie

Twijfelt u over het bestellen van uw agrarische onderdelen? Raadpleeg dan de productinformatie die bij elk artikel in de webwinkel vermeld staat. Hierdoor maakt u sneller een keuze voor het juiste artikel, zoals er een van Walterscheid. Ook kunt u gaan voor onze best verkochte aftakassen; Mister Agri aftakassen. Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van onze flexibele retourregeling. U retourneert uw bestelling probleemloos binnen veertien dagen na aankoop.

Uw nieuwe aftakas kopen

Vóór u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe aftakas dient u eerst zeker te zijn over het type dat u wilt gaan vervangen. Er zijn verschillende assen op de markt. De afmeting is van groot belang, net als de afmeting van de aansluiting op de tractor, de afmeting van het kruisstuk en de aansluiting op uw machine. Voorkom teleurstellingen en ga eerst na welk type landbouwwerktuig u nodig heeft.

Meet uw onderdelen goed op

Let op: de vermelde lengte van de aftakassen is gemeten van kruisstuk tot kruisstuk bij een ingeschoven as. Als uw aftakas te lang is, kunt u deze altijd zelf inkorten, lees hier hoe u dat kunt doen. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag aan de juiste Walterscheid landbouwwerktuigen, de juiste onderdelen of uw nieuwe aftakas met slipkoppeling of breekbout. Bel ons voor deskundig advies!

Vraag en antwoord

Heeft u nog vragen over aftakassen? Misschien wordt uw vraag hieronder beantwoord: 

Welke aftakas heb ik nodig?

De afmeting van de aftakas is van groot belang bij het bepalen welke aftakas u nodig heeft, net als de afmeting van de aansluiting op uw tractor, de afmeting van het kruisstuk en de aansluiting op uw machine. De vermelde lengte van de aftakassen is gemeten van kruisstuk tot kruisstuk bij een ingeschoven as. Als uw aftakas te lang is, kunt u deze vaak zelf inkorten. 

Waarom aftakassen kopen bij Mister Agri?

Bij Mister Agri vindt u een ruim assortiment aftakassen in verschillende prijsklassen. De aftakassen zijn van hoge kwaliteit. Heeft u vragen over aftakassen? Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. U mag ons altijd benaderen voor vragen en advies.