DAZEN

Dazen zijn insecten die erg vervelend kunnen steken. Paarden bijvoorbeeld, kunnen hier erg veel hinder van hebben. Om die reden wordt het sterk aangeraden om de dazen in de buurt van uw vee te bestrijden.

Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, waarbij wij een kleine greep uit ons assortiment gedaan hebben om producten te tonen die hierbij aansluiten.

Zo kan er allereerst voor gekozen worden om de dazen uit te roeien. Dit kan met de dazenval uitstekend volbracht worden. Deze kan eventueel ook los aangeschaft worden om deze vervolgens met speciale dazenlijm in te smeren.

De andere optie is het gebruiken van Dazenweg. Dit middel is veilig, organisch en dopingvrij (gecertificeerd). Dazenweg zorgt ervoor dat de lichaamsgeur van de paarden gemaskeerd wordt, waardoor dazen niet langer tot de paarden aangetrokken worden. Hoe dit middel gebruikt dient te worden vindt u bij de product informatie.

Voor klein gebruik zijn er ook nog enkele kleinere vallen voor dazen. Deze zouden in bijvoorbeeld een tuin geplaatst kunnen worden. Bekijk hier onze producten tegen dazen.

Read More


Filteren
Aflopend sorteren
Aflopend sorteren