Hefsets Minitractoren

Hefset minitractor

Op een minitractor kunt u vaak nog een extra werktuig aansluiten, zoals bijvoorbeeld een landroller of een klepelmaaier. Het plaatsen van zo’n werktuig aan de mini tractor doet u door middel van hefinrichting. U kunt deze hefinrichting onderdelen los bestellen maar u kunt ook gaan voor een hefset minitractor.

Hefinrichting assortiment

We hebben verschillende onderdelen voor het heffen en koppelen van werktuigen. Denk bijvoorbeeld aan trekhaken en topstangen. Voor de Iseki en Kubota mini tractor hebben we de onderdelen verwerkt in een hefset minitractor. Koop hefinrichting bij Mister Agri en geniet van de volgende voordelen: 

✓ Bezorging bij u thuis;

✓ Na levering betalen;

✓ Niet goed geld terug!


Alle producten van Mister Agri zijn van hoge kwaliteit, dit zie je terug in de materialen die gebruikt worden om onderdelen te maken. Goede materialen zorgen ervoor dat onderdelen jarenlang mee kunnen!

Hefinrichting Iseki en Kubota mini tractor 

Bij Mister Agri vindt u hefsets voor een Iseki of Kubota mini tractor in de maten 500 mm  - 12 mm en 600 mm - 12 mm. De 600 mm - 12 mm hefsets zijn voor minitractoren met achterwielen groter dan 18 inch (46 cm). De hefsets beschikken over de volgende onderdelen:  

  • 2 hefarmen
  • 2 hefstangen
  • 1 hefas (bevestigingsas tractor)
  • 1 topstang
  • 2 stabilisatoren

Let erop dat de sets exclusief een topstanghouder, topstangpen en borgclips wordt geleverd. Deze zijn wel verkrijgbaar in de webshop van Mister Agri, u kunt ze dus makkelijk mee bestellen. 

Hefset minitractor onderdelen

Misschien heeft u ook nog hefinrichting onderdelen nodig om de hefset te bevestigen. Ook deze zijn verkrijgbaar in de webshop van Mister Agri. Denk aan onderdelen als bevestigingsplaten, een topstang opname of afdichting. Maak uw hefset compleet met de hefinrichting onderdelen van Mister Agri! 

Mister Agri staat voor u klaar

Mister Agri heeft een groot aanbod, daarom begrijpen wij als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste producten voor uw landbouwvoertuigen. U mag altijd contact met ons opnemen, wij geven u graag deskundig advies. Heeft u andere vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder. Of bekijk onze ‘vraag en antwoord’, misschien wordt het antwoord op uw vraag daar beschreven. 

Vraag en antwoord

Heeft u vragen? Misschien wordt uw vraag hieronder beantwoord:

Welke hefset moet ik kiezen?

De hefsets van Mister Agri zijn merkspecifiek. We hebben sets voor de Iseki en Kubota mini tractor in twee verschillende maten. Welke maat u moet kiezen is afhankelijk van de grote van het achterwiel van uw voertuig. Bij onze producten wordt precies beschreven welke set past op welk merk en achterwiel. 

Waarom een hefset kopen bij Mister Agri? 

Op zoek naar een hefset voor uw minitractor? Bij Mister Agri vindt u een uitgebreid assortiment aan hefsets voor een scherpe prijs. Uw bestelling wordt al vanaf €50,- gratis bij u thuisbezorgd, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw bestelde onderdelen.