Verzending en bezorging

Verzending & Bezorging

Na bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met een bevestiging van de bestelling. Hier kunt u uw gegevens controleren. Vervolgens ontvangt u een zogeheette track-en-trace. Dit betreft een code die u op de website van de verzenddienst (DHL, PostNL of UPS) kunt gebruiken om de status van de verzending in te zien. Let wel: Deze code wordt pas actief wanneer de bezorgdienst deze heeft ingescand.

Indien u een bestelling geplaatst heeft maar geen e-mail van ons ontvangen heeft, controleer dan uw spambox (ongewenste e-mail). Het kan zijn dat onze e-mails hier terecht gekomen zijn. Heeft u een bestelling geplaatst maar u heeft geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan u graag te woord.

Levertijden

Bij Mister Agri verzenden wij onze bestellingen altijd met behulp van derden (Voornamelijk DHL). Wij hanteren verschillende levertijden binnen ons assortiment. De algemene levertijd bedraagt 5 werkdagen na bestelling, echter kunnen wij een verscheidenheid aan producten binnen 48 uur of zelfs binnen 24 uur verzenden. Deze ontvangt u doorgaans de volgende dag al in huis! U vindt informatie over de levertijden van de producten op de desbetreffende productpagina’s. Indien u een bestelling plaatst met producten waarvan de levertijd verschilt verzenden wij de bestelling op het moment dat alle producten gereed zijn.

Let op: bij betaling via bankoverschrijving tussen verschillende banken is de verwerkingstijd langer. Hierdoor kan de levertijd enkele werkdagen extra in beslag nemen.

Verzendkosten

Wij hanteren verzendkosten voor verzending binnen Nederland en Belgie, deze bedragen €7,95 (NL) en €9,95 (BE) bij bestellingen tot €150,- (excl. BTW). Bij bestellingen boven de €150,- (excl. BTW) leveren wij uw producten gratis.

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze verzendmethoden of verzendkosten, neem dan contact op met onze klantenservice.