Tractorstoelen

Tractorstoel kopen bij Mister Agri

Bent u op zoek naar een nieuwe tractorstoel? Dan zit u goed bij Mister Agri! Wanneer u dagelijks op de trekker zit, dan is een goede tractorstoel geen overbodige luxe. Met de trekkerstoelen van Mister Agri zit u gegarandeerd als een vorst. Wij zeggen niet voor niets de boer is koning! 

Mister Agri heeft een ruim aanbod aan trekkerstoelen. We helpen u daarom graag verder bij het kiezen van de juiste tractorstoel. Bij het kiezen van de juiste tractorstoel moet u rekening houden met een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan hoelang u moet zitten en of u een bijrijder heeft. Kunt u toch niet helemaal vinden wat u zoekt of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons.

Bent u op zoek naar een bijrijderstoel tractor of een heftruckstoel? Ook dan kan u bij Mister Agri terecht. Heeft u de juiste trekkerstoel of heftruckstoel gevonden? Wij verzenden al gratis vanaf €50,- en de producten worden bij u thuis geleverd, zodat u gelijk aan de slag kan! 

Verschillende tractorstoelen

Als boer weet u er vast meer van: schokken en trillingen die ontstaan door het rijden over ruw terrein. Dit is niet prettig voor uw lichaam, zeker niet als u lange dagen moet maken. Een goede trekkerstoel aanschaffen kan dit verhelpen. Wij hebben een groot assortiment aan trekkerstoelen. Onze tractorstoelen zijn universeel (tenzij anders aangegeven) en passen op elk type tractor. Op trekkers met een schuine bodemplaat zoals Fendt tractoren dient er echter naar een stoel gezocht te worden waarvan een schuine montage mogelijk is.

De breedte van onze trekkerstoelen lopen uit van 300 mm tot en met 600 mm. Al onze trekkerstoelen voldoen aan de CE-normen. Bij ons kunt u kiezen uit een ongeveerde tractorstoel, een mechanische geveerde tractorstoel of een luchtgeveerde stoel. 

Ongeveerde tractorstoel

Onze ongeveerde tractorstoelen zijn de meest simpele variant stoelen in ons assortiment. Hierdoor hebben ze het minste comfort, maar wel de voordeligste prijs. Deze ongeveerde tractorstoelen zijn eenvoudig in montage en gebruik. U heeft keuze uit bekleding van vinyl of PVC. Ook kunt u kiezen of u armsteunen of een rugsteun wilt. Een ongeveerde trekkerstoel raden we aan wanneer u een korte tijd er op hoeft te zitten.

Mechanische geveerde tractorstoel

Ga voor een mechanische geveerde tractorstoel wanneer u iets meer comfort wilt dan een ongeveerde stoel. Deze stoel raden wij aan wanneer u niet te veel tijd doorbrengt op uw trekker en wanneer de montageruimte in uw trekker beperkt is (zoals bij oude en kleine trekkers), maar wel een stoel met vering wilt.

In ons menu vindt u verschillende opties waarmee u de trekkerstoel kunt uitbreiden. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met armsteunen en een rugleuning voor extra comfort. Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor een stoel met veiligheidsgordel.

Onze mechanisch geveerde tractorstoelen zijn van PVC, waardoor ze weer en vochtbestendig zijn. Daarnaast hebben wij ook mechanische geveerde tractorstoelen in ons assortiment waarbij schuine montage mogelijk is. 

Luchtgeveerde stoel voor trekkers

Maakt u lange dagen op een trekker dan is een luchtgeveerde stoel echt een must. Bij Mister Agri vindt een luchtgeveerde stoel voor een aantrekkelijke prijs. Ook bij deze stoelen kunt u kiezen of u een rugleuning en armsteunen wilt en daarnaast hebben we de keuze uit stoffen of PVC bekleding. Wanneer u voor een lange tijd comfortabel achter het stuur wilt zitten, ga dan voor een luchtgeveerde stoel, deze zorgen namelijk voor een ultiem zitcomfort!

Op zoek naar een kinderzitting of een bijrijderszitting voor in de trekker? Ook deze hebben we in ons assortiment. Voor al onze tractorstoelen geldt niet goed, geld terug. Daarnaast kunt u bij ons achteraf betalen en wordt uw bestelling al vanaf €50,- gratis bij uw thuis geleverd. 

Panzittingen

Wanneer u voor een eenvoudige panzitting kiest als tractorstoel, hebben wij een ruim aanbod. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en vormen. Ook onze panzittingen zijn universeel en dus voor elke trekker te gebruiken (mits anders aangegeven). 

Heftruckstoelen

Niet alleen voor tractorstoelen maar ook voor een heftruckstoel kunt u bij Mister Agri terecht. We hebben heftruckstoelen met en zonder armsteunen en keuze uit PVC of stoffen bekleding. Op zoek naar een kwaliteit heftruckstoel? Kijk dan eens naar een heftruckstoel van het merk Grammer. Dit merk hecht veel waarde aan kwaliteit en zitcomfort. 

Zo hebben wij in ons assortiment de Grammer MSG20, deze stoel is scherp geprijsd en van alle gemakken voorzien. Of ga voor de luxe Grammer Primo, deze stoel is uitgevoerd met ergonomisch gevormde zitkussens en is voorzien van een geavanceerd veersysteem waardoor trillingen en schokken nog beter worden opgevangen. Onze heftruckstoelen voldoen allemaal aan de CE normen. 

Stoelhoezen voor tractorstoelen

Heeft u een nieuwe trekkerstoel gekocht en wilt u deze goed beschermen? Dan zijn stoelhoezen voor tractorstoelen een uitkomst. Stoelhoezen zorgen ervoor dat de stoelen mooi blijven en dat ze beschermd worden tegen vuil en vocht. Met stoelhoezen kunt u de levensduur van uw trekkerstoel verlengen. 

Naast stoelhoezen kunt u ook bij Mister Agri een stoelkussen bestellen. Een stoelkussen zorgt voor extra comfort. We hebben stoelkussens om op te zitten en voor in de rug. U heeft keuze uit verschillende kleuren en materialen. Koop stoelhoezen voor tractorstoelen nu snel en voordelig bij Mister Agri! 

Stoelonderdelen

Op zoek naar stoelonderdelen? Bij ons vindt u onder andere heupgordels, montagesteunen en losse onderdelen zoals armleuningen en compressors voor bijvoorbeeld uw luchtgeerde stoel. Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste stoelonderdelen? Mister Agri staat voor u klaar.

Contact over tractorstoelen

Zoals u ziet hebben we bij Mister Agri een ruim assortiment aan tractorstoelen zoals een luchtgeveerde stoel of mechanische geveerde stoelen, heftruckstoelen en stoelhoezen. Wanneer u vragen heeft of niet kunt vinden wat u zoekt kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder de perfecte trekkerstoel te vinden, zodat u straks weer in alle comfort uw werkzaamheden kan verrichten!

Vraag en antwoord

Heeft u nog vragen over tractor- of heftruckstoelen? Misschien wordt uw vraag hieronder beantwoord: 

Wat is de beste tractorstoel?

Wanneer u lange dagen maakt op een trekker dan adviseren wij een luchtgeveerde stoel. Deze stoelen zijn het meest comfortabel. Wanneer comfort minder belangrijk is ga dan voor een mechanische geveerde tractorstoel of voor een panzitting.  

Waarom tractorstoelen kopen bij Mister Agri?

Mister Agri heeft een ruim aanbod aan trekkerstoelen. We helpen u daarom graag verder bij het kiezen van de juiste tractorstoel. We hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en zitcomfort. Mister Agri biedt producten altijd aan tegen een aantrekkelijke prijs.