Aanhangwagenkoppelingen en toebehoren

Aanhangwagen koppeling kopen bij Mister Agri

Op zoek naar een aanhangwagen koppeling? Bij Mister Agri vindt u een uitgebreid assortiment om zo de juiste aanhangwagenkoppeling te vinden voor uw tractor. Verder vindt u hier ook opschroefplaten, scharnieren & hengsels en andere onderdelen voor uw aanhangwagen koppeling.

Met het bestellen bij Mister Agri valt er te genieten van de volgende voordelen: 

✓ Bezorging bij uw thuis

✓ Na levering betalen

✓ Niet goed geld terug

Aanhangwagen koppeling tractor assortiment

Een aanhangwagen koppeling is het bevestigingspunt met het trekkend voertuig. Het hebben van een goed werkende aanhangwagen koppeling is van belang als het gaat om veiligheid. Ook het onderhouden ervan is belangrijk. Toe aan een nieuwe aanhangwagenkoppeling voor uw tractor? Bij Mister Agri vindt u alles wat u nodig heeft. 

K80 & K50 Aanhangwagenkoppeling

De meest bekende onder de koppelingen is de kogelkoppeling, te verkrijgen in K80 en K50. De K80 aanhangwagen koppeling is een fijne solide koppeling geschikt voor een hoge draaglast. Deze aanhangwagenkoppeling voor de tractor is ideaal voor zware aanhangers zoals kippers of mesttanks. Het zorgt ook voor een minimum aan speling tussen de aanhanger en tractor. Tevens slijt de K80 niet snel, waardoor hij en lange levensduur heeft. Naast de K80 hebben wij ook de K50 in ons assortiment. Deze aanhangwagen koppeling is praktisch en veelzijdig.

Rangeerkoppeling

Binnen ons assortiment vindt u ook rangeerkoppelingen. Een rangeerkoppeling is een schroefkoppeling en wordt vaak gebruikt voor korte afstanden. De rangeerkoppelingen die wij op voorraad hebben hebben een maximale trekkracht van 20, 22 of 25 ton. Tevens is deze aanhangwagenkoppeling voor de tractor niet toegestaan op de weg.

Aanhangwagenkoppeling automatisch en handbediend

Bij ons kunt u ook terecht voor automatische en manuele aanhangerkoppelingen. Met de automatische aanhangwagenkoppeling hoeft u geen of minder werk te verrichten tijdens het koppelen.

Aanhangwagen koppeling onderdelen

Verder heeft Mister Agri ook verschillende aanhangwagenkoppeling onderdelen voor uw tractor te koop. Hier vindt u bijvoorbeeld trekhaak pennen, koppelingskop sets, aanhanger knobbels en nog veel meer. Wij verkopen onder andere onderdelen van de merken Rockinger, Sauermann en Scharmüller.

Hulp nodig?

Bij Mister Agri kunt u terecht voor allerlei kwalitatief goede tractor onderdelen. Wij, als groothandel tractor onderdelen, zetten onze expertise in om u te kunnen helpen met het vinden van de juiste tractor onderdelen. Wilt u een aanhangwagenkoppeling kopen en heeft u hulp nodig bij het zoeken? Of heeft u andere vragen over de aanhangwagen koppeling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vraag en antwoord

Heeft u nog vragen over aanhangerkoppelingen? Misschien wordt uw vraag hieronder beantwoord:

Waarom een aanhangerkoppeling kopen bij Mister Agri?

Bij Mister Agri vindt u een ruim assortiment aan aanhangerkoppelingen. De aanhangerkoppelingen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. 

Welke aanhangwagen koppeling kiezen?

Bij Mister Agri vindt u verschillende soorten koppelingen zo hebben we kogelkoppelingen, maar ook rangeerkoppelingen. Verder kunt u ook nog kiezen voor automatische of manuele aanhangerkoppelingen. Welke u moet kiezen ligt aan uw voertuig en voorkeuren. Hulp nodig bij het uitkiezen? U mag ons altijd benaderen voor vragen en advies.