Achteruitrijcamera's & -sensoren

Achteruitrijcamera voor uw voertuig

Veilig op uw trekker rijden of een ander voertuig? Koop dan nu snel en voordelig een achteruitrijcamera voor uw trekker bij Mister Agri. Alle achteruitrijcamera’s die Mister Agri aanbiedt zijn van hoge kwaliteit. Een achteruitrijcamera is veel veiliger dan een gewone achteruitkijkspiegel in uw trekker, doordat u met de achteruitkijkcamera de volledige dode hoek achter de trekker ziet.


U vindt bij ons systemen in verschillende prijsklassen. Dit komt door de verschillende mogelijkheden die de camera’s bieden. We helpen u graag verder met het maken van een keus en vertellen u graag waarop u moet letten bij de aanschaf van een camerasysteem voor achteruitrijden.

Welke achteruitrijcamera kopen

Een achteruitrijcamera systeem kan in veel situaties een uitkomst bieden, maar de keuze is reuze! Zo kunt u kiezen voor een bekabelde camera, of een draadloze camera en daarnaast zijn er ook nog verschillende opties waar u uit kan kiezen zoals bijvoorbeeld een camera met infrarood. Welke camera u kiest is afhankelijk van uw eigen voorkeuren. 

Hoe bouwt u de achteruitrijcamera in?

Let er ook op dat u de achteruitrijcamera moet inbouwen. Dit is niet zo ingewikkeld als dat het klinkt. Met een klein beetje handigheid kunt u een achteruitkijkcamera inbouwen zelf doen. U kunt de bekabeling wegwerken in de bestaande kabelgoten, mits u deze heeft in uw voertuig. Vervolgens kunt u de monitor op uw autoraam of dashboard plakken.

Hoe sluit u de achteruitrijcamera aan?

Ook een achteruitrijcamera aansluiten op de bekabeling van het voertuig is meestal niet ingewikkeld. U kunt het systeem op verschillende plaatsen op de bekabeling aansluiten. De makkelijkste manier is is om het systeem aan te sluiten aan de sigarettenaansteker. Wanneer u deze niet heeft of wanneer u handig bent kunt u het systeem ook aansluiten op de bestaande bekabeling.

Achteruitrijcamera draadloos


Heeft u geen kabelgootjes in uw voertuig of wilt u liever de camera niet inbouwen? Dan kunt u ook gaan voor een achteruitrijcamera draadloos. Met dit draadloze achteruitrijcamera set hoeft u geen bekabeling weg te werken. Echter moet de achteruitrijcamera draadloos nog wel voorzien worden van stroom.

Hoe werkt een draadloze achteruitrijcamera?

Een draadloze achteruitrijcamera werkt via een digitale zender en ontvanger. De zender achter het voertuig wordt gekoppeld aan een camera. Zodra de zender is gekoppeld, kan deze zenden naar de ontvanger. De ontvanger is gekoppeld aan de monitor. Het beeld van de camera wordt dan weergeven op de monitor, waardoor u veilig achteruit kan rijden.

Achteruitrij alarm

Om extra veilig te kunnen werken, kunt u naast een achteruitkijkcamera ook een achteruitrij alarm aanschaffen. Deze apparaatjes zijn voordelig te krijgen bij Mister Agri. Wanneer u uw voertuig in de achteruit zet, zal het apparaatje een alarm laten klinken zodat medeweggebruikers weten dat u achteruit gaat rijden.

Achteruitkijkcamera onderdelen

Naast achteruikijkcamera’s kunt u bij ons ook terecht voor achteruitkijkcamera onderdelen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere verlengkabels, voor wanneer de meegeleverde kabel niet lang genoeg is. 

Wanneer u de monitor niet goed kan zien omdat de zon erop schijnt hebben wij zonnekleppen in ons assortiment die u op de monitor kan bevestigen. Kijk snel eens tussen ons assortiment achteruitkijkcamera onderdelen wanneer u op zoek bent naar de juiste toebehoren voor uw achteruitkijkcamera.

Mister Agri staat voor u klaar

Welk product u bij Mister Agri kiest, u kunt ervan uit gaan dat u een hoogwaardig product met een aantrekkelijke prijs in huis haalt. Wilt u meer informatie over bekabelde achteruitkijkcamera’s of draadloze achteruitrijcamera’s of advies over welk model u het beste kan aanschaffen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.