Topstangen

Topstang kopen bij Mister Agri

Topstang kopen? Bestel deze bij Mister Agri. U vindt een ruim assortiment topstangen in het aanbod van Mister Agri. Mister Agri biedt standaard topstangen aan, maar ook hydraulische topstangen, topstang- en trekpennen en stangen voor voormontage. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een Walterscheid topstang. Wilt u liever alleen onderdelen bestellen? Ook die hebben wij in ons assortiment.

Mister Agri biedt producten altijd aan tegen een aantrekkelijke prijs. Kies uit tientallen verschillende topstangen, het product die u zoekt zal er zeker tussen zitten! Bekijk nú het hele assortiment en bestel direct uw topstang voor tractor voordelig bij Mister Agri! 

Bij onze producten ziet u direct wanneer u een product kunt verwachten. In de regel heeft u uw bestelling binnen 5 dagen al in huis.

Topstang voor tractor 

Een topstang wordt gebruikt bij een driepuntsophanging. Een driepunstophanging bestaat uit twee hefarmen en een topstang. Met een driepuntsophanging is het mogelijk om gemakkelijk werktuigen te koppelen aan de tractor. De topstangen van Mister Agri zijn van goede kwaliteit. De meeste topstangen in ons assortiment zijn gegalvaniseerd om de levensduur te verlengen, hierdoor zal de stang namelijk minder snel roesten en is deze weersbestendig

Categorie en maten 

Topstangen zijn er in vele soorten en maten. De maat van de stang en het vermogen van de tractor zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste categorie. Om het vinden van de juiste topstang voor tractor te vergemakkelijken kunt u gebruik maken van onze product filters. Zo kunt u de topstangen filteren op basis van de categorie, de lengte en de gewenste aansluiting. 

Bij Mister Agri vindt u 3 categorie topstangen. Een categorie 1 topstang heeft een gatdiameter van 19,2 mm. Categorie 2 topstangen hebben een gatdiameter van 25,4 mm en bij categorie 3 betreft dit 32 mm. Weet u niet welke categorie u nodig heeft? Dan kunt u het gatdiameter van de huidige topstang trekker en/of de -houder opmeten. Of neem contact met ons op, we helpen u graag verder. 

Voor een topstang minitractor kunt u ook bij Mister Agri terecht. Een minitractor of andere kleine werkvoertuigen hebben vaak onder de 35 pk en een categorie 1 aansluiting aan het voertuig. Bent u een topstang minitractor nodig, filter dan op onze website op categorie 1. Vaak wordt bij het product of de topstang trekker geschikt is als topstang minitractor. 

Hydraulische topstang kopen

Voor iedereen die zijn machine gemakkelijk wil kunnen bedienen heeft Mister Agri een ruim assortiment met verschillende hydraulische topstangen. Een Hydraulische topstang is eenvoudig te bedienen, wat de kwaliteit van het werk verbetert. Onze hydraulische topstangen zijn verkrijgbaar in categorie 1, 2 en 3. De filters op deze pagina maken het makkelijk om de juiste hydraulische topstang te vinden voor uw tractor. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op aansluiting, hefkracht en lengte. 

Wilt u graag een hydraulische topstang van een bekend merk aanschaffen? Dan kunt u bij Mister Agri kiezen voor een Walterscheid topstang. Een Walterscheid topstang staat bekend om zijn goede kwaliteit. Wij hebben Walterscheid topstangen in categorie 2 en 3. 

Topstang- en trekpennen

Ook voor topstangpennen, topstangverlooppennen en hefarmverlooppennen bent u bij Mister Agri op de juiste plek. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende pennen. Vind de juiste pen voor uw tractor en stang door gebruik te maken van de filters. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit topstangpennen met handgreep of ketting, maar u kunt ook filteren op andere eigenschappen. 

komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, dit kan via de livechat, telefonisch of per e-mail. Zij helpen u graag met het vinden van het juiste product.

Topstangen voormontage

Heeft u een topstang trekker nodig voor voormontage? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben telescopische topstangen voor voormontage en houders en steunen in ons assortiment. De telescopische topstangen zijn kogel-kogel topstangen en hebben dus aan beide uitgangen kogelgewrichten. 

Onderdelen en toebehoren 

Naast een volledige topstang voor tractor kun je bij ons ook losse onderdelen bestellen. Denk aan topstangbuizen, pasbussen, gaffelkoppen en topstangspindels. Maar ook kleinere onderdelen als borgveren en haarspeldveren. Verder kun je ook bij ons terecht voor complete topstang ratels of onderdelen van ratels. Kortom bij Mister Agri vindt u alle onderdelen die u nodig heeft! 

Topstang kopen online 

Bij Mister Agri vindt u alle topstangen die u nodig heeft, of dit nu een topstang minitractor of een echte Walterscheid topstang is, de keuze is reuze! Bij al onze producten staan de specificaties van de stangen nauwkeurig omschreven. Waaronder bijvoorbeeld, de afmetingen, de categorie, min-max lengte en diameters. Heeft u toch nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op, onze gespecialiseerde klantenservice helpt u graag verder.

Bestel nu uw topstang voor tractor bij Mister Agri. Uw topstang trekker kan meestal al binnen 24 of 48 uur verzonden worden.

Vraag en antwoord

Heeft u nog vragen over topstangen? Misschien wordt uw vraag hieronder beantwoord: 

Welke categorie topstang heb ik nodig? 

De maat van de stang en het vermogen van de tractor zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste categorie topstang. U kunt het gatdiameter van uw huidige topstang  en/of de -houder opmeten om erachter te komen welke categorie u nodig heeft. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Waarom topstangen kopen bij Mister Agri?

De topstangen van Mister Agri zijn van zeer goede kwaliteit. De meeste topstangen in ons assortiment zijn gegalvaniseerd om de levensduur te verlengen, hierdoor zal de stang minder snel roesten en is deze weersbestendig.